Monster Hunter: World

Spillfans verden over teller dager til Monster Hunter: World slippes den 26. januar 2018. Monster Hunter: World er det femte spillet i Monster Hunter-serien, og trofaste fans har mye å se frem til. Spillet har tatt spranget over til Nintendo og kommer på Xbox One og PlayStation 4, i tillegg vil det bli sluppet en PC-versjon.

Monster Hunter-serien

Da det første Monster Hunter-spillet ble sluppet i 2004 ble det en umiddelbar sensasjon. Kanskje spesielt i Japan, men den enorme populariteten spredde seg raskt vestover og spillet er nå for et fenomen å regne. Kombinasjonen av action, rollespill og spektakulære animasjoner har trollbundet en hel generasjon. Målet med spillet er ganske enkelt. Du skal hjelpe innbyggerne i Moga med å nedkjempe det fryktelige sjømonsteret Lagiacrus. Du bor på den lille øya Moga og lever som jeger og fisker. For å bli sterk nok til å ta knekken på det uhyggelige sjømonsteret må du kjempe mot mindre udyr, og samle styrke, erfaring og materialer til å oppgradere våpenet ditt, før den ultimate kampen.

Dette er nytt i Monster Hunter: World

Selv om animasjonene i Monster Hunter alltid har vært bra, har de tatt det til et helt nytt nivå i Monster Hunter: World. Verdenen du beveger deg i er også blitt mye, mye større, så her er det masse å se frem til.